Äänen tehostaminen

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Äänenlaadun parantaminen taajuuskorjaimella

1. Avaa Musiikki-sovelluksen aloitusnäytön valikko ja napauta sitten Asetukset > Ääniasetukset > Äänitehosteet > Taajuuskorjain.
    2. Jos haluat säätää ääntä manuaalisesti, vedä taajuusaluepainikkeita ylös tai alas. Jos säädät ääntä mieluummin automaattisesti, napauta Icn sony music equalizer select ja valitse tyyli.

Surround-äänen käyttöönotto

1. Avaa musiikkialoitusnäytön valikko ja napauta Asetukset > Ääniasetukset > Äänitehosteet > Surround-ääni.
    2. Valitse asetus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja vahvista napauttamalla OK.