Sähköpostitilin asetukset

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Sähköpostitilin poistaminen laitteesta

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Sähköposti.
    3. Paina Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    4. Valitse tili, jonka haluat poistaa.
    5. Napauta Poista tili > OK.

Saapuneet-kansion tarkistustiheyden muuttaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Sähköposti.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    4. Valitse tili, jonka saapuneet-kansion tarkastustiheyttä haluat muuttaa.
    5. Napauta Tarkistusväli > Tarkistusväli ja tee valinta.

Automaattisen Poissa-vastauksen määrittäminen Exchange ActiveSync -tilille

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Sähköposti.
    2. Paina Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    3. Valitse se EAS (Exchange Active Sync) -tili, jolle haluat asettaa Poissa-automaattivastauksen.
    4. Napauta Poissaoloviesti.
    5. Ota toiminto käyttöön vetämällä Poissaoloviesti-kohdan liukusäädin oikealle.
    6. Valitse tarvittaessa Aseta aikaväli -valintaruutu ja määritä automaattivastauksen aikajakso.
    7. Kirjoita Poissa-viesti sille varattuun tekstikenttään.
    8. Vahvista napauttamalla OK.