Sovellusten lataaminen muista lähteistä

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Kun laite on määritetty sallimaan lataaminen muistakin lähteistä kuin Google Play™ -palvelusta, voit ladata sovelluksia suoraan muista sivustoista noudattamalla asiaankuuluvia latausohjeita.

Note

Sovellusten asentaminen tuntemattomasta tai epäluotettavasta lähteestä voi vioittaa laitetta. Lataa sovelluksia vain luotettavista lähteistä. Ota yhteys sovelluksen toimittajaan, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.

Note

Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, vain omistaja eli ensisijainen käyttäjä voi sallia lataamisen muualta kuin Google Play™ -palvelusta. Omistajan tekemät muutokset koskevat kaikkia käyttäjiä.

Sovellusten lataamisen salliminen muista lähteistä

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus.
    3. Vedä kohdan Tuntemattomat tahot liukusäädin oikealle.
    4. Napauta OK.

Note

Joidenkin sovellusten täytyy ehkä käyttää laitteen tietoja, asetuksia ja eri toimintoja, jotta ne voivat toimia oikein. Asenna vain sellaiset sovellukset ja myönnä oikeuksia vain sellaisille sovelluksille, joihin luotat. Voit tarkastella ladatuille sovelluksille myönnettyjä lupia ja muuttaa niiden tilaa napauttamalla sovellusta kohdassa Asetukset > Sovellukset.