Kalenteri

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Kalenteri-sovelluksella voit hallita ajankäyttöäsi. Jos olet kirjautunut ainakin yhteen kalentereita sisältävään verkko-tiliin, esimerkiksi Google™-tiliin tai Xperia™ with Facebook -tiliin, ja synkronoinut laitteesi tilin kanssa, näiden tilien kalenteritapahtumat näkyvät myös Kalenteri-sovelluksessa. Voit valita, mitkä kalenterit haluat integroida yhdistettyyn kalenterinäkymään.

Kun tapaamisen aika lähestyy, laite toistaa lyhyen ilmoitusäänen muistutukseksi.

Kalenterin yleiskatsaus

1 Muokkaa asetuksia ja valitse näkymätyyppi ja kalenterit, joita haluat käyttää.
    2 Palaa kuluvan päivän kohdalle.
    3 Määritä muut asetukset.
    4 Selaa nopeammin sipaisemalla vasemmalle tai oikealle.
    5 Lisää kalenteritapahtuma.

Lisätietoja Kalenteri-sovelluksesta

• Kun Kalenteri-sovellus on auki, vedä näytön vasen reuna oikealle, etsi Ohje ja napauta sitä.