Kokoaminen

Laitteesi tukee ainoastaan nano SIM-korttia.

SIM- ja muistikortin asettaminen paikoilleen

SIM-nanokortin asettaminen paikalleen

Note

Älä vedä lokeroa ulos yhdessä SIM-kortin pidikkeen kanssa.

1. Avaa SIM-nanokortin ja muistikorttipaikan kansi.
    2. Vedä SIM-nanokortin pidike ulos kynnellä.
    3. Aseta SIM-nanokortti pidikkeeseen kunnolla ja oikein päin, kuten kuvassa näytetään.
    4. Varmista, että kortti on asetettu pidikkeeseen vaakasuuntaisesti.
    5. Aseta pidike SIM-korttipaikkaan ja sulje sitten kansi.

Note

Jos vedät SIM-nanokortin pidikkeen ulos, kun laitteen virta on päällä, laite käynnistyy uudelleen automaattisesti.

Muistikortin asettaminen

1. Avaa nano SIM -kortin ja muistikorttipaikan kansi.
    2. Aseta muistikortti muistikorttipaikkaan ja työnnä muistikortti sitten kokonaan paikalleen, kunnes kuulet napsahduksen.
    3. Sulje kansi.

Note

Varmista, että asetat muistikortin oikein päin.

SIM-nanokortin irrottaminen

Note

Älä vedä lokeroa ulos yhdessä SIM-kortin pidikkeen kanssa.

1. Avaa SIM-nanokortin ja muistikorttipaikan kansi.
    2. Vedä SIM-nanokortin pidike ulos kynnellä.
    3. Poista SIM-nanokortti ja aseta sitten pidike takaisin.
    4. Aseta pidike SIM-korttipaikkaan ja sulje sitten kansi.

Note

Jos vedät SIM-nanokortin pidikkeen ulos, kun laitteen virta on päällä, laite käynnistyy uudelleen automaattisesti.

Muistikortin irrottaminen

1. Sammuta laite tai poista muistikortin asennus valitsemalla Asetukset > Tallennus ja muisti > Icn sony key menu > Lisäasetukset > Tallennustila > Icn sony eject3 (SD-kortti-kohdan vieressä). Avaa sitten SIM-nanokortin ja muistikortin kansi.
    2. Paina muistikorttia sisäänpäin ja vapauta se sitten nopeasti.
    3. Poista muistikortti vetämällä se kokonaan ulos.
    4. Sulje kansi.