Sovellusten yleiskatsaus

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus
    Icn sony app alarm

Herätys- ja kellosovelluksilla voit määrittää erilaisia herätyksiä.

Icn sony app chrome

Selaimella voit käyttää verkkosivuja sekä hallita kirjanmerkkejä, tekstiä ja kuvia.

Icn sony app calculator

Laskin-sovelluksella voit suorittaa peruslaskutoimituksia.

Icn sony app calendar

Kalenteri-sovelluksella voit pitää kirjaa tapahtumista ja hallita tapaamisia.

Icn sony app camera

Kameralla voit ottaa kuvia ja kuvata videoleikkeitä.

Icn sony app phonebook

Yhteystiedot-sovelluksella voit hallita puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja muita yhteystietoihin liittyviä tietoja.

Icn sony app downloads

Voit käyttää ladattuja sovelluksia, asiakirjoja ja kuvia.

Icn sony app email

Sähköposti-sovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja sekä yksityisiltä tileiltä että yritystileiltä.

Icn sony app radio

Selaa ja kuuntele FM-radioasemia.

Icn sony app gallery

Albumi-sovelluksella voit katsella ja käsitellä kuvia ja videoita.

Icn sony app gmail

Gmail™-sovelluksella voit lukea, kirjoittaa ja järjestellä sähköpostiviestejä.

Icn sony app google search

Hae tietoja laitteesta ja Internetistä.

Icn sony app google maps

Näytä nykyinen sijaintisi, etsi muita sijainteja ja suunnittele reittejä Google Maps™ -sovelluksella.

Icn sony app market place

Play Store™ -sovelluksella voit ladata ilmaisia ja maksullisia sovelluksia laitteeseesi.

Icn sony app messaging

Viestisovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä.

Icn sony app movies

Video-sovelluksella voit katsoa videoita laitteessasi ja jakaa sisältöä ystäviesi kanssa.

Icn sony app music player

Musiikki-sovelluksella voit järjestellä ja kuunnella musiikkia, äänikirjoja ja podcast-lähetyksiä.

Icn sony app weather new

Sää-sovelluksella voit seurata sääennusteita.

Icn sony app dialer

Soita valitsemalla numero manuaalisesti tai smart dial -toiminnolla.

Icn sony app settings

Optimoi asetukset vastaamaan vaatimuksiasi.

Icn sony app google talk

Hangouts™-sovelluksella voit jutella ystäviesi kanssa verkossa.

Icn sony app youtube

YouTube™-sovelluksella voit jakaa ja katsoa videoita kaikkialta maailmasta.

Icn sony app support

Tuki-sovelluksella voit käyttää tukipalvelua laitteessa. Voit esimerkiksi lukea käyttöopasta, vianmääritystietoja sekä vihjeitä ja toimintotemppuja.

Note

Kaikki verkot ja/tai palveluntarjoajat kaikilla alueilla eivät tue tai listaa kaikkia sovelluksia.