Albumin aloitusnäytön valikko

Albumi-sovelluksen aloitusnäytön valikolla voit selata kaikkien kuva-albumeiden sisältöä, mukaan lukien laitteesi kameralla erikoistehosteilla otetut kuva- ja videoalbumit sekä sisältö, jonka jaat verkossa esimerkiksi PlayMemories Online, Picasa™- ja Facebook-palveluissa. Kun olet kirjautunut tällaiseen palveluun, voit hallinnoida sisältöä ja katsella verkkoon tallennettuja kuvia. Albumi-sovelluksessa voit myös lisätä kuviin paikkamerkintöjä, tehdä perustason muokkauksia ja jakaa sisältöä langattomalla Bluetooth®-tekniikalla tai sähköpostilla.

Albumin aloitusnäytön valikon yleiskatsaus
    1 Kuvien ja videoiden katseleminen PlayMemories Online -palvelussa
    2 Albumi-sovelluksen aloitusnäyttöön palaaminen kaiken sisällön näyttämiseksi
    3 Suosikkikuvien ja -videoiden katselu
    4 Kaikkien laitteeseen tallennettujen videoiden näyttäminen
    5 Kuvien katselu kartta- tai Globe-näkymässä
    6 Piilotettujen kuvien ja videoiden katselu
    7 Kaikkien kameralla erikoistehosteilla otettujen kuvien ja videoiden näyttäminen
    8 Laitteen eri kansioihin tallennettujen kuvien ja videoiden näyttäminen
    9 Saman verkon muiden laitteiden kuvien ja videoiden näyttäminen
    10 kuukautta Albumi-sovelluksen asetusvalikon avaaminen
    11 Sisällön katselu näyttöä ylös- tai alaspäin vierittämällä
    12 Verkkotuen avaaminen

Note

PlayMemories Online -palvelu ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Verkkopalveluiden kuvien katselu Albumi-sovelluksessa

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Albumi ja napauta sitten Icn sony app calendar l.
    3. Napauta haluamaasi verkkopalvelua ja aloita sen käyttö näytön ohjeiden mukaisesti. Kaikki palveluun ladatut käytettävissä olevat verkkoalbumit näytetään.
    4. Näet albumin sisällön napauttamalla. Valitse sitten haluamasi kuva.
    5. Kun haluat nähdä seuraavan kuvan tai videon, sipaise vasemmalle. Kun haluat nähdä edellisen kuvan tai videon, sipaise oikealle.