Herätys ja kello

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Voit määrittää yhden tai useamman hälytyksen ja käyttää hälytysäänenä mitä tahansa laitteeseen tallennettua ääntä. Herätys ei kuulu, jos laite on sammutettu.

Näkyvissä oleva herätyksen aikamuoto on sama kuin yleisiin aika-asetuksiin valitsemasi muoto (12-tuntinen tai 24-tuntinen).

Herätysten ja hälytysten yleiskatsaus

1Siirry hälytysten aloitusnäyttöön
    2Näytä maailmankello ja muokkaa asetuksia
    3Siirry ajanottotoimintoon
    4Siirry ajastintoimintoon
    5Näytä asetukset
    6Avaa kellon päivä- ja aika-asetukset
    7Ota hälytys käyttöön tai poista se käytöstä
    8Lisää uusi hälytys

Uuden herätyksen asettaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Kello ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony calendar alarm add.
    4. Napauta Aika ja valitse haluamasi arvo.
    5. Napauta OK.
    6. Voit halutessasi muokata muita herätysasetuksia.
    7. Napauta Tallenna.

Torkutuksen sammuttaminen

• Napauta Torkuta.

Herätyksen sammuttaminen

• Vedä Icn sony stat notify alarm-kuvaketta oikealle.

Tip

Voit sammuttaa torkutetun herätyksen avaamalla ilmoituspaneelin tilariviä alaspäin vetämällä ja napauttamalla sitten Icn sony stat notify alarm.

Aiemmin määritetyn herätyksen muokkaaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Kello.
    2. Napauta Herätys ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    3. Tee haluamasi muutokset.
    4. Napauta Valmis.

Herätyksen käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

• Avaa herätyskellosovellus ja ota sitten herätyskello käyttöön tai poista se käytöstä liukusäätimellä.

Herätyksen poistaminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja kosketa sitten poistettavaa herätystä ja pidä sitä alhaalla.
    2. Napauta Poista hälytys ja napauta sitten Kyllä.

Herätysäänen määrittäminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Napauta Hälytysääni ja valitse haluamasi asetus. Voit myös napauttaa Icn sony browser add ja valita jonkin musiikkitiedoston.
    3. Napauta Valmis ja napauta sitten Tallenna.

Tip

Lisätietoja herätyksen äänenvoimakkuustason säätämisestä on kohdassa Äänenvoimakkuus ja asetukset .

Herätyksen äänenvoimakkuuden säätäminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Vedä äänenvoimakkuuden liukusäädin kohdassa Hälytyksen äänenvoimakkuus haluamaasi asentoon.
    3. Napauta Tallenna.

Toistuvan herätyksen asettaminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Napauta Toista uudelleen.
    3. Valitse asianmukaisten päivien valintaruudut ja napauta sitten OK.
    4. Napauta Tallenna.

Herätyksen värinätoiminnon aktivoiminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Valitse valintaruutu Värinä.
    3. Napauta Tallenna.

Sivupainikkeiden toiminnan määrittäminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja valitse sitten muokattava herätys.
    2. Napauta Sivunäppäimien toiminta ja valitse sitten haluamasi sivupainikkeiden toiminta, kun niitä painetaan herätyksen aikana.
    3. Napauta Tallenna.