Lentokonetila

Arrow left Xperia E5 – tuen yleiskatsaus

Lentokonetila on tila, jossa verkko- ja radiolähettimet ja -vastaanottimet ovat poissa käytössä, jotta laite ei aiheuttaisi häiriöitä herkkiin laitteisiin. Voit silti pelata pelejä, kuunnella musiikkia ja katsella videoita sekä muuta sisältöä, kunhan kyseinen sisältö on tallennettu muistikortille tai sisäiseen muistiin. Voit myös saada hälytysilmoituksia, jos hälytykset on aktivoitu.

Tip

Lentokonetilan kytkeminen päälle vähentää akun kulutusta.

Lentokonetilan ottaminen käyttöön

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset ja napauta sitä.
    3. Vedä kohdan Lentokonetila viereinen liukusäädin On-asentoon.