Sähköpostiviestien lähettäminen ja vastaanottaminen

Scr sony email inbox overview
    1 Näytä kaikkien sähköpostitilien ja viimeisimpien kansioiden luettelo
    2 Kirjoita uusi sähköpostiviesti
    3 Etsi sähköpostiviestejä
    4 Käyttöoikeusasetukset ja valinnat
    5 Luettelo sähköpostiviesteistä

Uusien sähköpostiviestien lataaminen

• Kun sähköpostin Saapuneet-kansio on auki, pyyhkäise viestiluetteloa alaspäin.

Note

Varmista ennen uusien sähköpostiviestien lataamista, että toimiva datayhteys on käytössä. Lisätietoja datayhteyksin toiminnan varmistamisesta on kohdassa Internet- ja MMS-asetukset sivulla .

Sähköpostiviestien lukeminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Sovellusnäyttökuvake Sony-älypuhelimissa.
    2. Etsi ja napauta Sähköposti.
    3. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Icn sony app email ja valitse tili, jonka haluat tarkistaa. Napauta sitten Saapuneet pudotusvalikosta. Jos haluat tarkistaa kaikki sähköpostitilit kerralla, napauta Icn sony app email ja napauta sitten Yhdistetty Saapuneetpudotusvalikosta.
    4. Selaa ylös- tai alaspäin sähköpostin Saapuneet-kansiossa ja napauta sähköpostia, jonka haluat lukea.

Sähköpostiviestin luominen ja lähettäminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Sovellusnäyttökuvake Sony-älypuhelimissa ja etsi ja napauta Sähköposti.
    2. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Icn sony app email ja valitse tili, jolta haluat lähettää sähköpostin. Napauta sitten Saapuneet pudotusvalikosta.
    3. Napauta Icn sony conv new message ja kirjoita vastaanottajan nimi tai sähköpostiosoite tai napauta Icn sony btn add contact ja valitse vähintään yksi vastaanottaja yhteystiedoista.
    4. Kirjoita sähköpostin aihe ja viesti ja napauta sitten Icn sony menu send holo light

Vastaaminen sähköpostiviestiin

1. Etsi sähköpostin Saapuneet-kansiosta viesti, johon haluat vastata, ja napauta Vastaa tai Vastaa kaikille.
    2. Kirjoita vastaus ja napauta Icn sony menu send holo light.

Sähköpostiviestin lähettäminen edelleen

1. Etsi edelleen lähetettävä viesti sähköpostin Saapuneet-kansiosta, napauta sitä ja napauta sitten Välitä.
    2. Kirjoita vastaanottajan sähköpostiosoite manuaalisesti tai napauta Icn sony btn add contact ja valitse vastaanottaja yhteystietoluettelosta.
    3. Kirjoita viestin teksti ja napauta Icn sony menu send holo light.

Sähköpostiviestin liitteen lukeminen

1. Paikanna sähköpostiviesti, joka sisältää liitteen, jonka haluat lukea, ja napauta sitä. Liitteitä sisältävät sähköpostiviestit on merkitty tunnisteella Icn sony email attachment.
    2. Kun sähköpostiviesti on auennut, napauta Lataa. Liitteen lataus käynnistyy.
    3. Kun liite on ladattu, napauta Näytä.

Lähettäjän sähköpostiosoitteen tallentaminen yhteystietoihin

1. Etsi sähköpostin saapuneet-kansiosta veisti ja napauta sitä.
    2. Napauta lähettäjän nimeä ja napauta OK.
    3. Valitse aiemmin luotu yhteystieto tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    4. Muokkaa tarvittaessa yhteystiedon tietoja ja napauta Valmis.