Walkman®-aloitusnäytön valikko

Walkman®-aloitusnäytön valikosta saat yleiskäsityksen laitteesi kaikista kappaleista. Täältä voit hallita albumeita ja soittolistoja sekä järjestellä musiikkia mielialan ja tempon mukaan SensMe™-kanavia käyttäen.

Walkman®-aloitusnäytön tuominen näkyviin

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Icn sony app music player.
    2. Vedä näytön vasenta laitaa oikealle.

Walkman®-aloitusnäyttöön palaaminen

• Kun Walkman®-aloitusnäytön valikko on avoinna, napauta Aloitus.
    • Kun Walkman®-aloitusnäytön valikko on avoinna, napauta valikon oikealla puolella olevaa näyttöä.

Musiikin päivittäminen uusimmilla tiedoilla

1. Napauta Walkman®-aloitusnäytössä Icn sony key menu.
    2. Napauta Lataa musiikkitiedot > Aloita. Laite tekee verkkohaun ja lataa musiikille tuoreimmat käytettävissä olevat albumin kannet ja kappaletiedot.

Tip

SensMe™-kanavasovellus aktivoituu, kun musiikkitietoja ladataan.

SensMe™-kanavasovelluksen käyttöönotto

• Napauta Walkman®-aloitusnäytössä Icn sony key menu ja napauta Lataa musiikkitiedot > Aloita.

Note

Tämä sovellus edellyttää matkapuhelin- tai Wi-Fi®-verkkoyhteyttä.

Musiikkitietojen muokkaaminen

1. Napauta Walkman®-sovelluksessa Icn sony key menu.
    2. Napauta Muokkaa musiikkitietoja.
    3. Anna uudet tiedot tai tee haluamasi muutokset.
    4. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Kappaleen poistaminen

1. Selaa Walkman®-aloitusnäytön valikossa poistettavan kappaleen kohdalle.
    2. Kosketa kappaleen nimeä pitkään ja napauta sitten näkyviin tulevasta luettelosta Poista.
    3. Vahvista napauttamalla Poista uudelleen.