Wi-Fi®

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

‎Wi-Fi®‎-yhteyden avulla voit selata Internetiä, ladata sovelluksia tai lähettää ja vastaanottaa sähköpostia. Kun olet muodostanut yhteyden ‎Wi-Fi®‎-verkkoon, laitteesi muistaa verkon ja muodostaa siihen automaattisesti yhteyden, kun seuraavan kerran tulet verkon alueelle.

Jotkin ‎Wi-Fi®‎-verkot edellyttävät kirjautumista Web-sivulle, ennen kuin verkkoa voi käyttää. Pyydä lisätietoja kyseisen ‎Wi-Fi®‎-verkon valvojalta.

Käytettävissä olevat ‎Wi-Fi®‎-verkot saattavat olla avoimia tai suojattuja:
    • Avointen ‎Wi-Fi®‎-verkkojen nimen vieressä näkyy Icn sony stat sys wifi signal 4-merkki.
    • Suojattujen ‎Wi-Fi®‎-verkkojen nimen vieressä näkyy Icn sony stat sys wifi lock-merkki.

Note

Kaikki ‎Wi-Fi®‎-verkot eivät näy käytettävissä olevien verkkojen luettelossa, koska ne eivät lähetä verkon nimitietoja (SSID). Jos tiedät verkon nimen, voit lisätä sen manuaalisesti käytettävissä olevien ‎Wi-Fi®‎-verkkojen luetteloon.

Wi-Fi®-verkon käyttöönotto

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset.
    3. Vedä liukusäädin kohdan Wi-Fi vierestä oikealle ottaaksesi ‎Wi-Fi®‎-toiminnon käyttöön.

Note

‎Wi-Fi®‎-yhteyden muodostamiseen saattaa mennä muutama sekunti.

Yhteyden automaattinen muodostaminen Wi-Fi®-verkkoon

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset.
    3. Napauta Wi-Fi. Kaikki käytettävissä olevat ‎Wi-Fi®‎-verkot tulevat näkyviin.
    4. Muodosta yhteys ‎Wi-Fi®‎-verkkoon napauttamalla sitä. Jos kyseessä on suojattu verkko, kirjoita asiaankuuluva salasana. Icn sony stat sys wifi signal 4 näkyy tilarivillä, kun yhteys on muodostettu.

Tip

Voit etsiä uusia käytettävissä olevia verkkoja napauttamalla Icn sony key menu ja napauttamalla sitten Etsi. Jos et voi muodostaa Wi-Fi-verkkoyhteyttä, viittaa laitteesi asianmukaisiin troubleshooting tips .

Wi-Fi®-verkon lisääminen manuaalisesti

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Napauta Icn sony menu add.
    4. Anna Verkon nimi (SSID)-tiedot.
    5. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää.
    6. Anna salasana tarvittaessa.
    7. Jos haluat muokata lisäasetuksia, kuten välityspalvelin- ja IP-asetuksia, valitse valintaruutu Näytä lisäasetukset ja muokkaa asetuksia sitten haluamallasi tavalla.
    8. Napauta Tallenna.

Note

Pyydä verkon SSID-tunnus ja salasana ‎Wi-Fi®‎-verkonvalvojalta.

Wi-Fi®- signaalin voimakkuuden lisääminen

‎Wi-Fi®‎-signaalin voimakkuutta voi lisätä monilla tavoilla:

• Siirrä laite lähemmäs ‎Wi-Fi®‎-käyttöpistettä.
    • Siirrä ‎Wi-Fi®‎-käyttöpiste etäälle mahdollisista esteistä ja häiriötekijöistä.
    • Älä peitä laitteen ‎Wi-Fi®‎-antennin aluetta (korostettu alue kuvassa).
    Ill sony 14ca wifi antenna

Wi-Fi®-asetukset

Kun olet muodostanut yhteyden ‎Wi-Fi®‎ -verkkoon tai kun lähistöllä on käytettävissä ‎Wi-Fi®‎-verkkoja, voit tarkastella näiden verkkojen tilaa. Voit myös asettaa laitteen ilmoittamaan, kun avoin ‎Wi-Fi®‎-verkko havaitaan.

Jos et ole muodostanut yhteyttä ‎Wi-Fi®‎-verkkoon, laite käyttää mobiilidatayhteyttä Internet-käyttöön (jos mobiilidatayhteys on määritetty ja otettu käyttöön laitteessa). Kun lisäät ‎Wi-Fi®‎-virransäästökäytännön, voit määrittää, milloin ‎Wi-Fi®‎-yhteydestä siirrytään mobiilidatayhteyteen.

Wi-Fi®-verkon ilmoitusten ottaminen käyttöön

1. Ota Wi-Fi® käyttöön, jos se ei ole vielä käytössä.
    2. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    4. Paina Icn sony key menu.
    5. Napauta Lisäasetukset.
    6. Valitse valintaruutu Ilmoitukset verkoista.

Liitetyn Wi-Fi®-verkon yksityiskohtaisten tietojen tarkasteleminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Napauta Wi-Fi®-verkkoa, johon olet muodostanut yhteyden. Yksityiskohtaiset verkon tiedot tulevat näkyviin.

Wi-Fi®-virransäästökäytännön lisääminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Lisäasetukset> Pidä Wi-Fi käytössä lepotilassa.
    4. Valitse vaihtoehto.