Miksi Google™-tili tarvitaan?

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus
    Sony Xperia™ -laite toimii Google™-yhtiön kehittämässä Android™-ympäristössä. Laitteessasi on sen ostaessasi valmiiksi useita Google™-sovelluksia ja -palveluita, kuten Gmail™, Google Maps™, YouTube™ ja Play Store™, joilla voit siirtyä Google Play™ -verkkokauppaan ladataksesi Android™-sovelluksia. Näiden palveluiden täysimääräiseen hyödyntämiseen tarvitaan Google™-tili. Google™-tili on pakollinen esimerkiksi, jos haluat
    • ladata ja asentaa sovelluksia Google Play™ -kaupasta
    • synkronoida sähköpostin, yhteystiedot ja kalenterin Gmail™-sovelluksella
    • keskustella ystävien kanssa Hangouts™-sovelluksella
    • synkronoida selaushistoriasi ja kirjanmerkkisi Google Chrome™ -Web-selaimella
    • tunnistaa itsesi valtuutetuksi käyttäjäksi korjattuasi ohjelmiston Xperia™ Companionilla
    • löytää, lukita tai tyhjentää etäyhteydellä kadonneen tai varastetun laitteen my Xperia™ tai Android™ Device Manager -palvelulla

Lisätietoja Androidista™ ja Googlesta™ on osoitteessa http://support.google.com.

Note

On tärkeää, että muistat Google™-tilisi käyttäjänimen ja salasanan. Joissain tilanteissa sinun on tunnistauduttava suojaussyistä Google™-tilisi avulla. Jos et tällaisessa tilanteessa anna Google™-käyttäjänimeä ja -salasanaa, laitteesi lukitaan. Lisäksi, jos sinulla on useampi kuin yksi Google™-tili, muista antaa asianmukaisen tilin tiedot.

Google™-tilin määrittäminen laitteeseen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää tili > Google.
    3. Luo Google™-tili ohjatun rekisteröintitoiminnon avulla tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili.

Tip

Voit myös kirjautua sisään tai luoda Google™-tilin ohjatulla asennustoiminnolla, kun käynnistät laitteen ensimmäisen kerran. Voit myös siirtyä verkkoon ja luoda tilin osoitteessa www.google.com/accounts.