Vastaaja

Jos tilaukseesi kuuluu vastaajapalvelu, soittajat voivat jättää sinulle ääniviestin, kun et voi vastata soittoon. Vastaajapalvelun numero on tavallisesti tallennettu SIM-kortille. Jos näin ei ole, saat numeron palveluntarjoajalta ja voit syöttää sen manuaalisesti.

Vastaajan numeron syöttäminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu > Vastaaja > Vastaaja-asetukset > Puhelinvastaajan numero.
    3. Syötä vastaajan numero.
    4. Napauta OK.

Vastaajapalveluun soittaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Puhelin.
    3. Kosketa 1 ja pidä sitä alhaalla.