Valokuvien näyttäminen kartalla

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Paikkatietojen lisäämistä kutsutaan myös geotunnisteiden lisäämiseksi. Voit esimerkiksi tarkastella ja merkitä valokuvia kartalla ja näyttää ystävillesi ja perheellesi, missä olit valokuvaa ottaessasi. Lisätietoja on kohdassa Maantieteellisen sijainnin lisääminen valokuviin .

Tip

Jos olet ottanut paikkatiedot käyttöön ja aktivoinut geotunnisteet kamerassa, voit merkitä valokuvia suoraan ja tarkastella niitä myöhemmin kartalta.

Scr sony album map overview wvga withmenu
    1 Geotunnistella merkittyjen valokuvien näyttäminen maapallonäkymässä
    2 Paikan haku kartalta
    3 Näytä valikkovaihtoehdot
    4 Jos haluat lähentää kuvaa, napauta kahdesti. Jos haluat loitontaa, vie sormia yhteen. Siirry kartan eri kohtaan vetämällä.
    5 Samalla paikalla paikkamerkittyjen valokuvien ja videoiden ryhmä
    6 Valitun valokuvien ja/tai videoiden ryhmän pikkukuvat. Voit esittää kohteen koko näytössä napauttamalla sitä.

Tip

Jos samassa paikassa on otettu useita valokuvia, vain yksi niistä näkyy kartalla. Oikeassa ylänurkassa ilmoitetaan valokuvien kokonaismäärä, esimerkiksi Icn sony album photo group. Voit näyttää ryhmän kaikki valokuvat napauttamalla kansikuvaa ja napauttamalla sitten jotakin pikkukuvaa näytön alalaidasta.

Geotunnisteen lisääminen valokuvaan

1. Kun katselet valokuvaa, avaa työkalurivit napauttamalla näyttöä ja avaa sitten karttanäyttö napauttamalla Aseta sijainti napauttam..
    2. Etsi ja napauta paikkaa, jossa haluat lisätä valokuvan kartalle.
    3. Voit säätää valokuvan sijaintia napauttamalla kartalla kohtaa, johon haluat siirtää valokuvan.
    4. Kun olet valmis, tallenna geotunniste ja palaa valokuvan katseluohjelmaan napauttamalla OK.

Geotunnisteella merkittyjen valokuvien näyttäminen kartalla

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Albumi ja napauta sitä.
    3. Vedä Albumi-aloitusnäytön vasenta reunaa oikealle ja napauta sitten Paikat.
    4. Napauta valokuvaa, jonka haluat näyttää kartalla.

Geotunnisteella merkittyjen valokuvien näyttäminen maapallolla

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Albumi ja napauta sitä.
    3. Vedä Albumi-aloitusnäytön vasenta reunaa oikealle ja napauta sitten Paikat > Icn sony earth.
    4. Napauta valokuvaa, jonka haluat näyttää maapallolla.

Valokuvan geotunnisteen muuttaminen

1. Kun katselet valokuvaa albumin kartalla, kosketa valokuvaa (pitkä painallus), kunnes sen kehys muuttuu siniseksi. Napauta sitten haluamaasi kohtaa kartalla.
    2. Napauta OK.

Karttanäkymän muuttaminen

• Kun katselet karttaa albumissa, napauta Icn sony key menu ja valitse sitten Perinteinen näkymä tai Satelliittinäkymä.