Puhelulokin käyttäminen

Puheluloki sisältää vastaamattomat Icn sony call log header missed call, vastatut Icn sony call log header incoming call ja soitetut Icn sony call log header outgoing call puhelut.

Vastaamatta jääneiden puheluiden näyttäminen

1. Jos et ole vastannut puheluun, Icn sony call log header missed call tulee näkyviin tilariville. Vedä tilariviä alaspäin.
    2. Napauta Vastaamatta jäänyt puhelu.

Puhelulokissa olevaan numeroon soittaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Puhelin. Puhelulokinäkymä tulee näkyviin näytön yläosaan.
    3. Voit soittaa numeroon suoraan napauttamalla numeroa. Voit muokata numeroa ennen soittamista koskettamalla numeroa ja pitämällä sitä alhaalla ja napauttamalla sitten Muokkaa numeroa ennen soittoa.

Note

Voit soittaa numeroon myös napauttamalla Icn sony smartsearch calllog detail btn normal > Soita takaisin.

Puhelulokissa olevan numeron lisääminen yhteystietoihin

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Puhelin. Puhelulokinäkymä tulee näkyviin näytön yläosaan.
    3. Kosketa numeroa, pidä sitä alhaalla ja napauta sitten Lisää yhteyshenkilöihin.
    4. Napauta haluamaasi yhteystietoa tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    5. Muokkaa yhteystietoja ja napauta Valmis.

Puhelulokin piilottaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Sovellusnäyttökuvake Sony-älypuhelimissa.
    2. Etsi ja napauta Puhelin.
    3. Napauta Icn sony key menu > Piilota puheluloki.