account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Suosikkiradiokanavat

    Kanavan tallentaminen suosikiksi

    1. Kun radio on avattu, siirry kanavalle, jonka haluat tallentaa suosikkeihin.
    2. Napauta Icn sony and radio favourite on.
    3. Anna nimi ja valitse kanavan väri ja paina Tallenna.

    Suosikkiradiokanavan kuunteleminen

    1. Napauta Icn sony radio favourite list.
    2. Valitse vaihtoehto.

    Kanavan poistaminen suosikeista

    1. Kun radio on avattu, siirry kanavalle, jonka haluat poistaa.
    2. Napauta Icn sony infiniteview favorite action btn ja napauta sitten Poista.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    FindCreated with Sketch.
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero