Laitteen päivittäminen

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Laitteen ohjelmisto tulee päivittää, jotta saat uusimmat toiminnot, parannukset ja korjaukset optimaalisen toiminnan takaamiseksi. Kun ohjelmistopäivitys on saatavilla, Icn sony stat notify system update tulee näkyviin tilariville. Voit myös tarkistaa uusien päivitysten saatavuuden manuaalisesti.

Helpoin tapa asentaa ohjelmistopäivitys on tehdä se langattomasti laitteesta käsin. Joitakin päivityksiä ei kuitenkaan voi ladata langattomasti. Tällöin sinun on käytettävä Xperia™ Companion -ohjelmistoa PC- tai Apple® Mac® -tietokoneessa voidaksesi päivittää laitteesi.

Lisätietoja ohjelmistopäivityksistä on kohdassa Ohjelmistopäivitys.

Note

Riittämätön vapaa muisti saattaa estää päivityksen. Varmista, että vapaata muistia on tarpeeksi, ennen kuin aloitat päivityksen.

Uuden ohjelmiston saatavuuden tarkistaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Update Center.

Laitteen päivittäminen langattomasti

Päivitä laite langattomasti Update center -sovelluksella. Se käsittelee sekä sovelluspäivitykset että järjestelmäpäivitykset ja voi myös auttaa lataamaan uusia laitteellesi kehitettyjä sovelluksia. Päivitysten saatavuus mobiiliverkossa riippuu operaattorista. Suositellaan, että käytät Wi-Fi®-verkkoa mobiiliverkon sijaan ladatessasi uusia ohjelmia, jotta vältyt tiedonsiirtokuluilta.

Järjestelmäpäivityksen lataaminen ja asentaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Update Center.
    3. Valitse haluamasi järjestelmäpäivitys ja napauta sitten Lataa.
    4. Kun lataus päättyy, napauta Asenna ja suorita asennus näytön ohjeiden mukaisesti.

Sovelluspäivityksen lataaminen ja asentaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Update Center.
    3. Valitse haluamasi sovelluspäivitys ja napauta sitten Päivitä. Päivitys asentuu automaattisesti latauksen jälkeen.

Uuden sovelluksen asentaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Update Center.
    3. Valitse haluamasi sovellus ja napauta sitten Asenna. Sovellus asentuu automaattisesti latauksen jälkeen.

Järjestelmäpäivityksen lataaminen ja asentaminen ilmoituspaneelista

1. Vedä tilapalkkia alaspäin ja avaa ilmoituspaneeli.
    2. Siirry alas ja valitse haluamasi järjestelmäpäivitys ja napauta Lataa.
    3. Kun lataus päättyy, napauta Asenna ja suorita asennus näytön ohjeiden mukaisesti.

Sovelluspäivityksen lataaminen ja asentaminen ilmoituspaneelista

1. Vedä tilapalkkia alaspäin ja avaa ilmoituspaneeli.
    2. Siirry alas ja valitse haluamasi sovelluspäivitys ja napauta Päivitä. Päivitys asentuu automaattisesti latauksen jälkeen.

Uuden sovelluksen asentaminen ilmoituspaneelista

1. Vedä tilapalkkia alaspäin ja avaa ilmoituspaneeli.
    2. Siirry alas ja valitse haluamasi sovellus ja napauta Asenna. Uusi sovellus asentuu automaattisesti latauksen jälkeen.

Laitteen päivitys tietokoneella

Voit ladata ja asentaa ohjelmistopäivityksiä laitteeseesi tietokoneella, jolla on yhteys Internetiin. Tarvitset USB-kaapelin ja PC- tai Apple® Mac® -tietokoneen, jossa on Xperia™ Companion -ohjelmisto.

Tip

Jos tietokoneeseen ei ole asennettu Xperia™ Companion -ohjelmistoa, kytke laitteesi tietokoneeseen USB-kaapelilla ja noudata näytön asennusohjeita.

Laitteen päivittäminen tietokoneella

1. Varmista, että Xperia™ Companion -ohjelmisto on asennettu PC- tai Apple® Mac® -tietokoneeseen.
    2. Kytke laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
    3. Tietokone: Käynnistä Xperia™ Companion -ohjelmisto. Tietokone tunnistaa kohta laitteesi ja etsii uutta ohjelmistoa.
    4. Tietokone: Jos uusi ohjelmistopäivitys havaitaan, näkyviin tulee ponnahdusikkuna. Suorita asiaankuuluvat ohjelmistopäivitykset noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Note

Kun kytket laitteen tietokoneeseen USB-kaapelilla, sinua kehotetaan asentamaan ohjelmisto, ellet ole aiemmin valinnut asetusta Älä näytä uudelleen.