Päivämäärä ja aika

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Voit muuttaa laitteen päivämäärää ja kellonaikaa.

Päivämäärän asettaminen manuaalisesti

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Päivämäärä ja aika.
    3. Poista Automaattinen päivä ja aika-valintaruudun valinta, jos se on valittu.
    4. Napauta Aseta päivämäärä.
    5. Säädä päivä siirtymällä ylös tai alas.
    6. Napauta Aseta.

Kellonajan asettaminen manuaalisesti

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Päivämäärä ja aika.
    3. Poista Automaattinen päivä ja aika-valintaruudun valinta, jos se on merkitty.
    4. Napauta Aseta aika.
    5. Voit säätää tunteja ja minuutteja siirtymällä ylös- tai alaspäin.
    6. Selaa tarvittaessa ylöspäin vaihtaaksesi valinnan AM valinnaksi PM, tai päin vastoin.
    7. Napauta Aseta.

Aikavyöhykkeen asettaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Päivämäärä ja aika.
    3. Poista Automaattinen aikavyöhyke-valintaruudun valinta, jos se on valittu.
    4. Napauta Valitse aikavyöhyke.
    5. Valitse vaihtoehto.