Videoiden katsominen Movies-sovelluksessa

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Movies-sovelluksella voit toistaa elokuvia ja muuta videosisältöä, joka on tallennettu tai ladattu laitteeseesi. Movies-sovelluksen avulla voit myös ladata elokuvien julistekuvia, juoniyhteenvetoja, tyylilajitietoja ja ohjaajatietoja. Voit myös esittää elokuviasi muissa laitteissa, jotka on kytketty samaan verkkoon.

Note

Kaikkia videotiedostoja ei välttämättä voida toistaa Movies-sovelluksessa.

Scr sony movies overview wvga withmenu
    1 Näytä valikkovaihtoehdot
    2 Näytä viimeksi toistettu video
    3 Selaa kaikkia ladattuja ja tallennettuja videoita vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle
    4 Napauta toistaaksesi tallennettuja tai ladattuja videotiedostoja
    5 Voit tarkastella sisältöä siirtymällä ylös- tai alaspäin

Videoiden toistaminen Movies-sovelluksessa

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Elokuvat.
    2. Etsi video, jonka haluat toistaa, ja napauta sitä. Jos videota ei näy näytössä, avaa Movies-aloitusnäytön valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle, etsi sitten toistettava video ja napauta sitä.
    3. Voit esittää tai piilottaa hallintakuvakkeet napauttamalla näyttöä.
    4. Keskeytä toistaminen napauttamalla Icn sony semc music pause normal. Jatka toistoa napauttamalla Icn sony semc music play normal.
    5. Voit pikakelata takaisinpäin vetämällä etenemispalkkimerkintää vasemmalle. Voit pikakelata eteenpäin vetämällä etenemispalkkimerkintää oikealle.

Videon toistaminen ulkoisella laitteella

1. Tuo kaikki ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Napauta Icn sony key menu > Throw.
    3. Valitse ulkoinen laite, jolla video toistetaan. Jos ulkoista laitetta ei ole, lisää se näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Movies-sovelluksen asetusten muuttaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Elokuvat.
    2. Napauta Icn sony key menu > Asetukset ja muuta sitten asetuksia haluamallasi tavalla.

Ääniasetusten vaihtaminen videon toiston aikana

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Ääniasetukset.
    3. Merkitse niiden ääniasetusten valintaruudut, jotka haluat valita.
    4. Kun olet valmis, napauta OK.

Videon jakaminen

1. Kun elokuvien tai televisio-ohjelmien alle tallennettu video näkyy, napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Jaa.
    2. Napauta sitä sovellusta, jota haluat käyttää valitun videon jakoon, ja lähetä se asianmukaisia vaiheita noudattaen.