Valokuvien ottaminen ja videoiden tallentaminen

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus
    Ill sony 14ca camera
    1 Lähentäminen ja loitontaminen
    2 Kameran päänäyttö
    3 Valokuvien ja videoiden näyttäminen
    4 Valokuvien ottaminen tai videoleikkeiden nauhoittaminen
    5 Yhden vaiheen verran takaisin siirtyminen tai kameran sulkeminen
    6 Kuvaustila-asetusten muuttaminen
    7 Kameran asetusten ja pikakomentojen käyttäminen
    8 Etukamera

Valokuvan ottaminen lukitusnäytöstä

1. Voit aktivoida näytön painamalla virtanäppäintä Icn sony key and power k90 lyhyesti.
    2. Voit aktivoida kameran koskettamalla ja pitämällä alhaalla Icn sony camera cap mode normal ja vetämällä ylöspäin.
    3. Kun kamera avautuu, napauta Icn sony camera onscreen lock button.

Valokuvan ottaminen näyttöä koskettamalla

1. Aktivoi kamera.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Icn sony menu settings.
    3. Vedä kohdan Kosketustallennus liukusäädintä oikealle.
    4. Osoita kamera kohdetta kohden.
    5. Voit aktivoida automaattisen tarkennuksen koskettamalla jonkin aikaa pistettä näytöllä. Kun tarkennuskehys muuttuu siniseksi, ota kuva nostamalla sormea.

Valokuvan ottaminen näytön kamerapainiketta napauttamalla

1. Ota kamera käyttöön.
    2. Osoita kamera kohdetta kohden.
    3. Napauta näytön painiketta Icn sony camera onscreen button. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormea.

Omakuvan ottaminen etukameralla

1. Aktivoi kamera.
    2. Napauta Icn sony cam front main.
    3. Ota valokuva napauttamalla näytön kamerapainiketta Icn sony camera onscreen button. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormea.

Still-kameran salaman käyttäminen

1. Kun kamera on auki, napauta Icn sony camera quick settings flash auto.
    2. Valitse haluamasi salama-asetus.
    3. Ota valokuva.

Zoomauksen käyttäminen

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas kameran ollesa auki.
    • Nipistä kaksi sormea yhteen tai vedä ne erilleen kameranäytössä kameran ollessa auki.

Videon tallentaminen

1. Aktivoi kamera.
    2. Osoita kamera kohdetta kohden.
    3. Voit aloittaa tallentamisen napauttamalla Icn sony gingerbread cam start recording.
    4. Voit keskeyttää videon tallentamisen napauttamalla Icn sony semc music pause normal. Voit jatkaa tallentamista napauttamalla Icn sony gingerbread cam start recording.
    5. Voit lopettaa tallentamisen napauttamalla Icn sony gingerbread cam stop recording.

Valokuvan ottaminen videota tallennettaessa

• Jos haluat ottaa valokuvan videota tallennettaessa, napauta Icn sony camera onscreen button. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormea.

Valokuvien ja videoiden esittäminen

1. Avaa kamera ja avaa valokuva tai video napauttamalla pikkukuvaa.
    2. Voit katsoa valokuvia ja videoita sipaisemalla vasemmalle tai oikealle.

Valokuvan tai tallennetun videon poistaminen

1. Selaa sen valokuvan tai videon kohdalle, jonka haluat poistaa.
    2. Napauta näyttöä, jotta Icn sony camera review delete tulee näkyviin.
    3. Napauta Icn sony camera review delete.
    4. Vahvista napauttamalla Poista.