Ruutukaappauksen ottaminen

Voit kaapata kuvia miltä tahansa laitteesi näytöltä ruutukaappauksena. Ruutukauppauksesi tallennetaan automaattisesti albumiin.

Ruutukaappauksen ottaminen

1. Paina virtanäppäintä jonkin aikaa, kunnes kehoteikkuna tulee näkyviin.
    2. Napauta Icn sony take screenshot

Tip

Voit myös ottaa näyttökuvan painamalla virtanäppäintä ja äänenvoimakkuus alas -näppäintä samanaikaisesti, kunnes kuulet napsahduksen.

Näyttökuvan näyttäminen

• Vedä tilarivi täysin alas ja napauta näyttökuvaa, jonka haluat nähdä.

Tip

Voit myös näyttää näyttökuvat avaamalla albumisovelluksen.