Lisävarusteiden ja asetusten hallinta Smart Connectilla

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Smart Connect -sovelluksella voit määrittää, mitä laitteessasi tapahtuu, kun irrotat tai kytket lisävarusteen. Voit esimerkiksi haluta käynnistää FM-radiosovelluksen, kun liität kuulokkeet laitteeseen.

Voit määrittää Smart Connect -sovelluksen myös lukemaan saapuvat tekstiviestit. Sovelluksen avulla voit myös määrittää tietyn toiminnon tai ryhmän toimintoja käynnistettäväksi laitteessa tiettyyn aikaan. Jos esimerkiksi liität kuulokkeet laitteeseen kello 7–9, voit määrittää, että
    • Walkman®-sovellus käynnistyy
    • Web-selain avaa aamuisen sanomalehden
    • soittoääni asetetaan värinälle.

Smart Connect -sovelluksella voi hallita myös lisävarusteita. Niitä ovat esimerkiksi SmartTags ja SmartWatch. Lisätietoja on kunkin lisävarusteen käyttöoppaassa.

Scr sony smart connect overview
    1 Näytä kaikki lisätyt laitteet napauttamalla tätä
    2 Lisää laite tai tapahtuma
    3 Näytä valikkovaihtoehdot
    4 Näytä kaikki lisätyt tapahtumat napauttamalla tätä
    5 Aktivoi tapahtuma napauttamalla tätä
    6 Näytä tapahtuman tiedot napauttamalla tätä

Smart Connect -tapahtuman luominen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Icn sony app smart connect.
    2. Jos avaat Smart Connect -sovellusta ensimmäistä kertaa, sulje aloitusnäyttö napauttamalla OK.
    3. Napauta Icn sonynew window holo dark Tapahtumat-välilehdellä.
    4. Jos luot tapahtuman ensimmäistä kertaa, sulje aloitusnäyttö napauttamalla OK.
    5. Lisää ehdot, jotka käynnistävät tapahtuman. Ehto voi olla lisävarusteliitäntä tai tietty aikaväli tai molemmat.
    6. Jatka napauttamalla Icn sony create event next.
    7. Lisää toimenpide, jonka haluat tapahtuvan, kun lisävaruste liitetään, ja määritä muut asetukset haluamallasi tavalla.
    8. Jatka napauttamalla Icn sony create event next.
    9. Määritä tapahtuman nimi ja napauta sitten Valmis.

Note

Jotta voit lisätä Bluetooth®-lisälaitteen, sinun on ensin muodostettava laitepari laitteesi kanssa.

Smart Connect -tapahtuman muokkaaminen

1. Käynnistä Smart Connect –sovellus.
    2. Napauta tapahtumaa Tapahtumat-välilehdessä.
    3. Jos tapahtuma on poissa päältä, ota se käyttöön vetämällä liukusäädintä oikealle.
    4. Napauta Muokkaa ja säädä sitten asetuksia haluamallasi tavalla.

Tapahtuman poistaminen

1. Käynnistä Smart Connect –sovellus.
    2. Kosketa Tapahtumat-välilehdellä poistettavaa tapahtumaa ja pidä sitä kosketettuna ja napauta sitten Poista tapahtuma.
    3. Vahvista napauttamalla Poista.

Tip

Voit myös avata poistettavan tapahtuman ja napauttaa sitten Icn sony key menu > Poista tapahtuma > Poista.

Smart Connectin määrittäminen lukemaan saapuvat tekstiviestit

1. Käynnistä Smart Connect -sovellus.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    3. Valitse kohdan Text to Speech -toiminto viereinen valintaruutu ja vahvista aktivointi tarvittaessa.

Note

Jos tämä ominaisuus on käytössä, kaikki saapuvat viestit luetaan ääneen. Poista tämä ominaisuus tarvittaessa käytöstä yksityisyytesi suojaamiseksi, kun käytät laitetta julkisella paikalla tai esimerkiksi töissä.

Laitteiden hallinta

Smart Connect -sovelluksella voit hallita erilaisia älykkäitä lisälaitteita, joita laitteeseen voi kytkeä. Niitä ovat esimerkiksi Sonyn SmartTags, SmartWatch ja Smart Wireless Headset Pro. Smart Connect lataa kaikki tarvittavat sovellukset ja etsii myös kolmansien osapuolten sovellukset, kun niitä on saatavilla. Aiemmin kytketyt laitteet näkyvät luettelossa, josta voit hankkia lisätietoja kunkin laitteen ominaisuuksista.

Lisälaitteen pariliitoksen tekeminen ja kytkeminen

1. Käynnistä Smart Connect –sovellus. Jos avaat Smart Connect -sovellusta ensimmäistä kertaa, sulje aloitusnäyttö napauttamalla OK.
    2. Napauta Laitteet ja napauta sitten Icn sonynew window holo dark.
    3. Aloita laitehaku napauttamalla OK.
    4. Napauta lisättävän laitteen nimeä hakutulosten luettelosta.

Liitetyn lisälaitteen asetusten muuttaminen

1. Muodosta laitepari ja yhteys lisälaitteen ja laitteen välille.
    2. Käynnistä Smart Connect –sovellus.
    3. Napauta Lisälaitteet ja napauta sitten liitetyn lisälaitteen nimeä.
    4. Muuta haluamiasi asetuksia.