Pikakomennot ja kansiot

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Pikakomentojen ja kansioiden avulla voit hallita sovelluksiasi ja pitää aloitusnäytön siistinä.

Scr sony homescreen folder and shortcut

1 Avaa sovellus pikakomennolla
    2 Avaa sovelluksia sisältävä kansio

Sovelluksen pikakomennon lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kosketa näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa (pitkä painallus), kunnes laite värisee ja mukautusvalikko tulee näkyviin.
    2. Napauta mukautusvalikon Sovellukset-kohtaa.
    3. Selaa sovellusluetteloa ja valitse sovellus. Valittu sovellus lisätään näyttöön Aloitusnäyttö.

Tip

Kohdassa 3 voit myös napauttaa Pikakomennot ja valita sovelluksen luettelosta. Jos pikakomentoja lisätään tällä tavalla, tiettyjen sovellusten pikakomentoihin voi lisätä erikoistoimintoja.

Kohteen siirtäminen aloitusnäytössä

• Kosketa kohdetta, kunnes se suurenee ja laite värisee, ja vedä se sitten uuteen paikkaan.

Kohteen poistaminen aloitusnäytöstä

• Kosketa kohdetta (pitkä painallus), kunnes se suurenee ja laite värisee, ja vedä kohde sitten näytön yläosaan kohtaan Icn sony menu delete homescreen.

Kansion luominen aloitusnäyttöön

• Kosketa ja pidä alhaalla sovelluskuvaketta tai pikakomentoa, kunnes se suurenee ja laite värisee, ja vedä ja pudota se toisen sovelluskuvakkeen tai pikakomennon päälle.

Kansion lisääminen aloitusnäyttöön

• Kosketa kohdetta, kunnes se suurenee ja laite värisee, ja vedä se sitten kansioon.

Aloitusnäytön kansion uudelleennimeäminen

1. Avaa kansio napauttamalla sitä.
    2. Napauta kansion otsikkopalkkia, jotta Kansion nimi-kenttä tulee näkyviin.
    3. Anna kansion uusi nimi ja napauta Valmis.