Mobiilidatayhteyden jakaminen

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Voit jakaa laitteen mobiilidatayhteyden yhden tietokoneen kanssa USB-kaapelilla. Tätä kutsutaan USB-sitomiseksi. Voit myös jakaa laitteen datayhteyden enintään kahdeksan muun laitteen kanssa samanaikaisesti muuttamalla laitteen kannettavaksi ‎Wi-Fi®‎-alueeksi. Kun laitteen mobiilidatayhteys on jaettu, jakamisen kohteena olevat laitteet voivat käyttää laitteen datayhteyttä ja esimerkiksi selata Internetiä, ladata sovelluksia ja lähettää sekä vastaanottaa sähköpostia.

Note

Tietokone voidaan joutua valmistelemaan luomaan verkkoyhteys USB-kaapelin kautta. Saat uusimmat tiedot osoitteesta www.android.com/tether.

Datayhteyden jakaminen USB-kaapelilla

1. Poista kaikkien laitteeseen tehtyjen USB-kaapeliyhteyksien aktivointi.
    2. Liitä laite tietokoneeseen laitteen mukana tulleella USB-kaapelilla.
    3. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    4. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää... > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema.
    5. Merkitse USB-verkkosidonta -valintaruutu ja napauta pyydettäessä OK. Icn sony stat sys tether usb näkyy tilarivillä, kun yhteys on muodostettu.
    6. Kun haluat lopettaa datayhteyden jakamisen, poista valintaruudun USB-verkkosidonta valinta tai irrota USB-kaapeli.

Note

Laitteen datayhteyttä ja SD-korttia ei voi jakaa USB-kaapelin kautta samanaikaisesti.

Laitteen käyttäminen kannettavana Wi-Fi®-alueena

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää... > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema.
    3. Napauta Siirrettävän WLAN-alueen asetukset > Määritä Wi-Fi-alue.
    4. Anna Verkon nimi (SSID)-tiedot.
    5. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää. Anna salasana tarvittaessa.
    6. Napauta Tallenna.
    7. Napauta Icn sony key and back ja merkitse Siirrett. Wi-Fi-tukiasema -valintaruutu.
    8. Vahvista pyydettäessä napauttamalla OK. Icn sony stat sys tether wifi in manual näkyy tilarivillä, kun kannettava ‎Wi-Fi®‎ WLAN-alue on aktiivinen.
    9. Jos haluat lopettaa datayhteyden jakamisen ‎Wi-Fi®‎-verkon kautta, poista Siirrett. Wi-Fi-tukiasema -valintaruudun valinta.

Kannettavan WLAN-alueen nimeäminen uudelleen ja suojaaminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää... > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema.
    3. Napauta Siirrettävän WLAN-alueen asetukset > Määritä Wi-Fi-alue.
    4. Anna verkon Verkon nimi (SSID).
    5. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää.
    6. Anna salasana tarvittaessa.
    7. Napauta Tallenna.