Mobiiliverkkojen valitseminen

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Laite vaihtaa mobiiliverkkoja automaattisesti riippuen siitä, mitkä mobiiliverkot ovat käytettävissä alueellasi. Voit myös säätää laitteen manuaalisesti käyttämään tiettyä mobiiliverkkotyyppiä, kuten LTE-, WCDMA- tai GSM-verkkoa.

Verkkotilan valitseminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää... > Matkapuhelinverkot.
    3. Napauta Verkkotila ja valitse verkkotila.

Toisen verkon valitseminen manuaalisesti

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää... > Matkapuhelinverkot > Verkko-operaattorit.
    3. Napauta Hakutila ja valitse sitten Manuaalinen.
    4. Valitse verkko.

Note

Jos valitset verkon manuaalisesti, laite ei hae muita verkkoja, vaikka siirryt pois manuaalisesti valitun verkon alueelta.

Automaattisen verkonvalinnan aktivointi

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää... > Matkapuhelinverkot > Verkko-operaattorit.
    3. Napauta Hakutila > Valitse automaattisesti.