Sähköpostin esikatseluruutu

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Esikatseluruudussa sähköpostiviestejä voi katsoa ja lukea. Kun esikatseluruutu on otettu käyttöön, voit määrittää sähköpostiviestiluettelon ja valitsemasi sähköpostiviestin näkymään samanaikaisesti.

Scr sony email preview pane overview

Sähköpostin esikatselupaneelin asetusten muuttaminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytöstä  sovellusnäyttökuvaketta Sony-älypuhelimessa ja paikanna ja napauta kohdetta Sähköposti.
    2. Napauta valikkokuvaketta Sony-älypuhelimessa ja napauta sitten Asetukset > Jaettu näkymä.
    3. Valitse asetus tai yhdistelmä asetuksia ja napauta sitten OK.

Sähköpostiviestien lukeminen esikatseluruutua käyttäen

1. Varmista, että esikatseluruutu on aktivoitu.
    2. Avaa sähköpostin saapuneet-kansio.
    3. Selaa ylös- tai alaspäin ja napauta sähköpostia, jonka haluat lukea.
    4. Voit näyttää sähköpostiviestin koko näytössä napauttamalla jakopalkkia (joka on sähköpostiluettelon ja sähköpostiviestin tekstin välissä).
    5. Voit siirtyä takaisin normaaliin Saapuneet-kansionäkymään napauttamalla jakopalkkia uudelleen.