puhelinnäppäimistö

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Puhelinnäppäimistö vastaa normaalia 12-näppäimistä puhelimen näppäimistöä. Siinä on ennakoiva tekstinsyöttö ja syöttö moninapautuksella. Voit aktivoida puhelinnäppäimistön tekstinsyöttötavan näppäimistöasetuksista. Puhelinnäppäimistöä voi käyttää vain pystysuunnassa.

Scr sony 11 phonepad overview

1 Valitse tekstinsyöttötapa. Voit naputtaa kutakin merkkiä kerran ja käyttää sanaehdotuksia tai napauttaa näppäintä niin monta kertaa, että oikea merkki on valittuna.
    2 Poista osoitinta edeltävä merkki.
    3 Lisää rivin alkuun palautusmerkki tai vahvista tekstin syöttö.
    4 Lisää välilyönti.
    5 Näytä symbolit ja hymiöt.
    6 Näytä numerot.
    7 Vaihda suurten ja pienten merkkien välillä ja kytke Caps Lock päälle.

Puhelinnäppäimistön ensimmäinen avauskerta

1. Napauta tekstinsyöttökenttää ja napauta sitten Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings ja napauta sitten Näppäimistöasetukset.
    3. Napauta Pystynäppäimistö ja valitse Puhelinnäppäimistö.

Tekstin syöttäminen puhelimen näppäinten avulla

• Kun Icn sony text input phonepad singletap on tulee näkyviin puhelimen näppäimiin, napauta kutakin merkkinäppäintä vain kerran, vaikka kirjain ei olisikaan ensimmäinen näppäimellä kirjoitettava kirjain. Napauta näkyviin tulevaa sanaa tai tuo lisää sanaehdotuksia näkyviin napauttamalla Icn sony smallapps down ja valitse sana luettelosta.
    • Kun Icn sony text input phonepad singletap off tulee näkyviin puhelimen näppäimiin, napauta syötettävän merkin näyttönäppäintä. Jatka tämän näppäimen napauttelua, kunnes haluamasi merkki valitaan. Tee sama sitten seuraavalle syötettävälle merkille ja niin edelleen.

Numeroiden syöttäminen puhelinnäppäimistön avulla

• Kun puhelinnäppäimistö on näkyvissä, napauta Icn sony textinput numbers horizontal. Numeroita sisältävä puhelinnäppäimistö tulee näkyviin.

Symbolien ja hymiöiden lisääminen puhelinnäppäimistöllä

1. Kun puhelinnäppäimistö on näkyvissä, napauta Icn sony text input phonepad sym smiley. Näkyviin tulee ruudukko, jossa on numeroita ja hymiöitä.
    2. Voit tarkastella lisää valintoja siirtymällä ylös- tai alaspäin. Valitse symboli tai hymiö napauttamalla sitä.