Asetusten käyttäminen

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Voit tuoda puhelimen asetukset näkyviin ja muuttaa niitä asetusvalikosta. Asetusvalikon voi avata sekä sovellusnäytöstä että pika-asetusruudusta.

Laiteasetusvalikon avaaminen sovellusnäytöstä

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Napauta Asetukset.

Laitetietojen tarkasteleminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta.

Pika-asetusruudun avaaminen

• Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella.

Pika-asetusruudussa näytettävien asetusten valitseminen

1. Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella ja napauta sitten Muokkaa.
    2. Kosketa näytön alaosan palkissa olevaa lisättävän pika-asetuksen kuvaketta ja pidä sitä alhaalla. Vedä ja pudota se sitten näytön yläosaan.

Pika-asetusruudun järjestäminen uudelleen

1. Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella ja napauta sitten Muokkaa.
    2. Pidä kuvaketta alhaalla ja siirrä se sitten haluttuun paikkaan.
    3. Napauta Valmis.