Kieliasetukset

Voit valita laitteen oletuskielen ja muuttaa sitä myöhemmin. Voit myös vaihtaa tekstinsyötön kirjoituskielen. Katso Xperia-näppäimistön mukauttaminen .

Kielen vaihtaminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Kieli ja syöttötapa > Kieli.
    3. Valitse vaihtoehto.
    4. Napauta OK.

Note

Jos valitset väärän kielen etkä voi lukea valikkotekstejä, paikanna ja napauta Icn sony app settings. Valitse sitten kohdan Icn sony settings language vieressä oleva merkintä ja valitse avautuvan valikon ensimmäinen merkintä. Tämän jälkeen voit valita haluamasi kielen.