Xperia-näppäimistön mukauttaminen

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Kun syötät tekstiä näyttönäppäimistöllä, voit käyttää näppäimistöasetuksia ja muita tekstinsyöttöasetuksia, joiden avulla voit määrittää kirjoituskielten valinnat, tekstin ennakoinnin ja korjauksen, automaattisen välistyksen ja pisteet. Näppäimistö voi opetella kirjoitustyylisi sähköpostisovellusten ja muiden sovellusten tietojen perusteella. Mukana on myös mukautusopas, joka opastaa yleisimpien asetusten tekemisessä, jotta pääset nopeasti alkuun.

Näyttönäppäimistön asetusten käyttö

1. Kun kirjoitat tekstiä näyttönäppäimistöllä, napauta Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings, napauta Näppäimistöasetukset ja muuta sitten asetuksia haluamallasi tavalla.
    3. Jos halut lisätä kirjoituskielen tekstinsyötölle, napauta Kielten kirjoittaminen ja merkitse asiaankuuluvat valintaruudut.
    4. Vahvista napauttamalla OK.

Sanaehdotusasetusten muuttaminen

1. Kun kirjoitat tekstiä näyttönäppäimistöllä, napauta Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings ja napauta sitten Näppäimistöasetukset> Sanaehdotukset.
    3. Valitse vaihtoehto.

Syöttötavan valitseminen

1. Kun kirjoitat tekstiä näyttönäppäimistöllä, avaa ilmoituspaneeli vetämällä tilariviä alaspäin ja napauta sitten Icn keyboard options.
    2. Valitse vaihtoehto.

Kirjoitustyylin käyttäminen

1. Kun kirjoitat tekstiä näyttönäppäimistöllä, napauta Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings ja napauta sitten Näppäimistöasetukset > Käytä kirjoitustyyliäni ja valitse lähde.

Näppäimistöasettelun valitseminen

Note

Näyttönäppäimistöön saatavilla olevia eri asetteluja ei välttämättä saa kaikilla kielillä.

1. Kun kirjoitat tekstiä näyttönäppäimistöllä, napauta Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings ja napauta sitten Näppäimistöasetukset.
    3. Napauta Kielten kirjoittaminen ja napauta sitten Icn sony text input kb layout.
    4. Valitse näppäimistöasettelu.
    5. Vahvista napauttamalla OK.