Sähköpostiviestien järjestäminen

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Sähköpostien lajittelu

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Sovellusnäyttökuvake Sony-älypuhelimissa.
    2. Etsi ja napauta Sähköposti.
    3. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Icn sony app email ja valitse tili, jonka haluat lajitella. Napauta sitten Saapuneet pudotusvalikosta. Jos haluat lajitella kaikki sähköpostitilit kerralla, napauta Icn sony app email ja napauta Yhdistetty Saapuneet.
    4. Napauta Valikkokuvake Sony-älypuhelimissa ja napauta Lajittelu.
    5. Valitse lajitteluvaihtoehto.

Sähköpostien hakeminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Sovellusnäyttökuvake Sony-älypuhelimissa ja etsi ja napauta Sähköposti.
    2. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Icn sony app email ja valitse sen tilin nimi, jonka haluat tarkistaa. Napauta sitten Saapuneet pudotusvalikosta. Jos haluat kohdistaa haun kaikkiin sähköpostitileihin kerralla, napauta Icn sony app email ja napauta Yhdistetty näkymä.
    3. Napauta Icn sony menu search.
    4. Kirjoita hakuteksti ja napauta näppäimistöltä Icn sony menu search.
    5. Hakutulokset tulevat näkyviin päivämäärän mukaan lajiteltuun luetteloon. Napauta avattavaa sähköpostiviestiä.

Yhden sähköpostitilin kaikkien kansioiden esittäminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Sovellusnäyttökuvake Sony-älypuhelimissa ja etsi ja napauta Sähköposti.
    2. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Icn sony app email ja valitse tarkistettava tili.
    3. Valitse tarkistettavan tilin kohdalta Näytä kaikki kansiot.

Sähköpostiviestin poistaminen

• Selaa pyyhkäisemällä oikealle Saapuneet-kansiossa viestiä, jonka haluat poistaa.

Sähköpostiviestin siirtäminen toiseen kansioon

1. Selaa pyyhkäisemällä vasemmalle Saapuneet-kansiossa viestiä, jonka haluat siirtää.
    2. Napauta Siirrä ja valitse sitten kansio.