Viestien järjestäminen

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Viestin poistaminen

1. Napauta kohdasta Aloitusnäyttö kuvaketta Icn sony home apptray normal ja etsi sitten kuvake Icn sony app messaging ja napauta sitä.
    2. Napauta keskustelua, joka sisältää poistettavan viestin.
    3. Kosketa poistettavaa viestiä ja pidä se painettuna ja napauta sitten Poista viesti > Poista.

Keskustelujen poistaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Poista keskustelut.
    3. Valitse poistettavien keskustelujen valintaruudut ja napauta sitten Icn sony menu delete > Poista.

Viestin merkitseminen tähdellä

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Icn sony app messaging.
    2. Napauta avattavaa keskustelua.
    3. Napauta Icn sony infiniteview favorite btn viestissä, jonka haluat merkitä tähdellä.
    4. Voit poistaa viestin tähden napauttamalla Icn sony infiniteview favorite btn selected.

Tähdellä merkittyjen viestien esittäminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Tähtimerkityt viestit.
    3. Kaikki tähdellä merkityt viestit näkyvät luettelossa.

Viestien etsiminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal ja etsi ja napauta Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Etsi.
    3. Kirjoita hakuteksti. Kirjaimia vastaavat hakutulokset näytetään luettelossa.