Viestintäasetukset

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Viesti-ilmoituksen asetusten muuttaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal, etsi Icn sony app messaging ja napauta sitä.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    3. Voit määrittää ilmoitusäänen napauttamalla Ilmoitusääni ja valitsemalla sitten vaihtoehdon tai napauttamalla Icn sony select own ringtone ja valitsemalla laitteeseen tallennetun musiikkitiedoston.
    4. Vahvista napauttamalla Valmis.
    5. Merkitse muiden ilmoitusasetusten valintaruutu tai poista niiden valinta.

Lähtevien viestien toimitusraporttitoiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    3. Merkitse Toimituskuittaus -valintaruutu tai poista sen merkintä.

Note

Kun toimitusraporttitoiminto on otettu käyttöön, onnistuneesti toimitettujen viestien vieressä näkyy valintamerkki.