Videosisällön hallinta

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Elokuvatietojen hankkiminen manuaalisesti

1. Varmista, että laitteella on aktiivinen datayhteys.
    2. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Elokuvat.
    3. Avaa Elokuvat-aloitusnäytön valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle ja selaa sitten eri luokkien läpi videotiedostoon, jonka tiedot haluat.
    4. Pidä videon pikkukuvaa alhaalla ja napauta sitten Hae tietoja.
    5. Kirjoita hakukenttään videon hakusanat ja napauta sitten näppäimistön vahvistuspainiketta. Kaikki vastineet esitetään luettelossa.
    6. Valitse hakutulos ja napauta sitten Valmis. Tietojen lataus alkaa.

Note

Saat tietoja juuri lisätyistä videoista automaattisesti aina, kun Movies-sovellus käynnistetään, jos valitset Hanki videon tiedot -valintaruudun asetuksissa.

Tip

Jos ladatut tiedot eivät ole oikeita, suorita uusi haku eri hakusanoilla.

Videon tietojen tyhjentäminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Elokuvat.
    2. Avaa Movies-aloitusnäytön valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle ja selaa sitten eri luokkien läpi videotiedostoon, jota haluat muokata.
    3. Kosketa videon pikkukuvaa, pidä sitä alhaalla ja napauta sitten Tyhjennä tiedot.

Videon poistaminen

1. Napauta kotinäytössä Icn sony home apptray normal, etsi sitten Elokuvat ja napauta sitä.
    2. Avaa Movies-aloitusnäytön valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle ja selaa sitten eri luokkien läpi videotiedostoon, jonka haluat poistaa.
    3. Kosketa videon pikkukuvaa jonkin aikaa ja napauta sitten Poista avautuvasta luettelosta.
    4. Vahvista napauttamalla Poista uudelleen.