Puhelujen soittaminen

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Voit soittaa valitsemalla puhelinnumeron manuaalisesti napauttamalla yhteystietoluetteloon tallennettua numeroa tai napauttamalla puhelinnumeroa puhelulokista. Voit myös etsiä numeroita yhteystietoluettelosta ja puhelulokeista nopeasti smart dial -toiminnolla. Voit soittaa videopuhelun laitteessa olevalla, pikaviesteihin ja videokeskusteluihin tarkoitetulla Hangouts™-sovelluksella. Lisätietoja on kohdassa Pikaviestintä ja videokeskustelut .

Scr sony making calls

1 Avaa yhteystietoluettelo
    2 Näytä puhelulokimerkinnät
    3 Näytä suosikkiyhteystiedot
    4 Näytä kaikki laitteeseen tallennetut yhteystietoryhmät
    5 Poista numero
    6 Valintapaneeli
    7 Näytä lisävalinnat
    8 Soittopainike
    9 Piilota tai näytä soitto-ohjelma

Puhelun soittaminen valitsemalla numero

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Puhelin.
    3. Valitse vastaanottajan numero ja napauta Icn sony call slider answer.

Puhelun soittaminen smart dialin avulla

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Puhelin.
    3. Kirjoita sitä yhteystietoa vastaavat kirjaimet tai numerot näppäimistöllä, jolle haluat soittaa. Kun kirjoitat kirjaimia tai numeroita, näyttöön tulee luettelo mahdollisista valinnoista.
    4. Napauta yhteystietoa, jolle haluat soittaa.

Ulkomaanpuhelun soittaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Puhelin.
    3. Kosketa 0-näppäintä ja pidä sitä alhaalla, kunnes ”+”-merkki tulee näkyviin.
    4. Kirjoita maatunnus, suuntanumero (ilman ensimmäistä nollaa) ja puhelinnumero ja napauta sitten Icn sony call slider answer.

Suoravalintanumeron lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kosketa näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa (pitkä painallus), kunnes laite värisee ja mukautusvalikko tulee näkyviin.
    2. Napauta mukautusvalikossa Sovellukset > Pikakomennot.
    3. Selaa sovellusluetteloa ja valitse Suoravalinta.
    4. Valitse yhteystieto ja numero, jota haluat käyttää suoravalintanumerona.

Puhelinnumeron näyttäminen tai piilottaminen

Voit valita, näytetäänkö vai piilotetaanko puhelinnumerosi vastaanottajien laitteissa soiton yhteydessä.

Puhelinnumeron näyttäminen tai piilottaminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu > Lisäasetukset > Soittajan tunnus.