Näytön lukitseminen ja lukituksen avaaminen

Kun laite on päällä ja jätetty käyttämättä tietyksi aikaa, näyttö pimenee akun säästämiseksi ja lukittuu automaattisesti. Tämä lukko estää kosketusnäytön ei-toivotun käytön, kun puhelinta ei käytetä. Kun ostat laitteen, näytön peruspyyhkäisylukitus on jo määritetty siihen. Toisin sanoen sinun on avattava näytön lukitus sipaisemalla näyttöä ylös tai alas. Voit myöhemmin muuttaa suojausasetuksia ja lisätä muunlaisia lukituksia. Lisätietoja on kohdassa Näyttölukko .

Scr sony generic lock screen

Näytön aktivointi

• Paina virtanäppäintä Icn sony key and power k90 lyhyesti.

Näytön lukitseminen

• Kun näyttö on aktiivinen, paina nopeasti virtapainiketta Icn sony key and power k90.