Laitteen tunnistenumeron etsiminen

Laitteellasi on ainutkertainen tunnistenumero. Laitteessasi tämä numero tunnetaan nimellä IMEI (International Mobile Equipment Identity). Pidä tämä numero tallessa. Sitä saatetaan tarvita esimerkiksi Xperia™ Care -tukipalvelun käyttöön ja laitteen rekisteröintiin. Lisäksi jos laitteesi varastetaan, jotkin verkkopalveluntarjoajat voivat tämän numeron avulla estää laitetta käyttämästä verkkoa maassasi.

IMEI-numeron tarkistaminen

Ill sony 14ca krc
    • Tarkista IMEI-numero irrottamalla kansi.
    • Avaa puhelinsoitto-ohjelma laitteessa ja kirjoita *#06#.

IMEI-numeron tarkistaminen laitteessa

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Tila.
    3. Vieritä kohtaan IMEI, jotta voit tarkistaa IMEI-numeron.