Laitteen tuki

Laitteen Support-sovelluksella voit hakea käyttöohjetta, lukea vianmääritysoppaan ja etsiä tietoja ohjelmistopäivityksistä sekä muita tuotteeseen liittyviä tietoja.

Tukisovelluksen käyttö

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Paikanna ja napauta Icn sony app support ja valitse vaadittu tukikohde.

Note

Varmista, että sinulla on toimiva Internet-yhteys, mieluiten ‎Wi-Fi®‎, jotta tiedonsiirtokulut eivät tule liian suuriksi Support-sovellusta käyttäessäsi.

Ohje valikoissa ja sovelluksissa

Joidenkin sovellusten ja asetusten valikossa on ohje, joka on tavallisesti merkitty Icn sony key menu kyseisessä sovelluksessa.

Auta meitä parantamaan ohjelmistoa

Voit ottaa käyttöön käyttötietojen lähettämisen laitteeltasi, jotta Sony Mobile saisi nimettömiä virheraportteja ja tilastoja, jotka auttavat parantamaan ohjelmistoamme. Kerätyt tiedot eivät sisällä henkilökohtaisia tietoja.

Käyttötietojen lähettämisen salliminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Tietoja puhelimesta > Käyttötietojen asetukset ja napauta sitä.
    3. Valitse valintaruutu Lähetä käyttötiedot, jos sitä ei vielä ole valittu.
    4. Napauta Hyväksy.