Google Maps™ ja navigointi

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Google Maps™ -palvelun avulla voit paikantaa sijaintisi, tarkastella reaaliaikaisia liikenneolosuhteita ja hankkia tarkat reittiohjeet määränpäähäsi.

Kun näytät kartan, Internet-yhteys muodostetaan tiedonsiirtoa käyttämällä ja laitteeseen siirretään tietoa. On siis hyvä ajatus tallentaa kartta laitteeseen offline-käyttöä varten ennen matkalle lähtöä. Näin vältyt kalliilta verkkovierailukuluilta.

Note

Online-tilassa käytettävä Google Maps™ -sovellus edellyttää toimivaa Internet-yhteyttä. Laitteen muodostamasta Internet-yhteydestä saatetaan periä tiedonsiirtomaksu. Pyydä lisätietoja verkko-operaattoriltasi. Google Maps™ ‑sovellus ei ehkä ole saatavilla kaikilla markkina-alueilla, kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Scr sony google maps
    1 Hae sijaintia kirjoittamalla osoite tai nimi, kuten ravintolan nimi tai osoite.
    2 Valitse kulkuväline ja hanki ohjeet määränpäähän.
    3 Näytä tilin profiili.
    4 Sijaintimerkki – näyttää haetun paikan kartalta.
    5 Näytä nykyinen sijainti.
    6 Näytä ohje ja valinnat.

Sijainnin näyttäminen kartalla

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Maps ja napauta sitten Icn sony google maps my location.

Sijainnin hakeminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Maps ja napauta sitä.
    3. Kirjoita etsittävän sijainnin nimi hakukenttään.
    4. Aloita haku napauttamalla Enter-näppäintä tai valitse ehdotettu sijainti luettelosta. Jos haku onnistuu, sijainti ilmaistaan merkillä Icn sony google maps search result kartalla.

Kulkuohjeiden hankkiminen

1. Napauta karttaa katsoessasi Icn sony google maps direction.
    2. Valitse kulkuväline ja anna sitten lähtöpisteesi ja määränpääsi. Suositusreitit näytetään luettelossa.
    3. Voit näyttää ohjeet kartalla napauttamalla jotakin vaihtoehtoa suositeltujen reittien luettelosta.

Kartan tallentaminen offline-käyttöä varten

1. Napauta hakukenttää karttaa katsoessasi.
    2. Vieritä alas ja napauta vaihtoehtoa, jolla kartta tallennetaan offline-käyttöä varten. Kartalla näkyvä alue tallennetaan laitteeseen.

Lisätietoja Google Maps™ -palvelusta

• Kun käytät Google Maps™ -palvelua, napauta Icn sony google maps option menu ja napauta sitten Ohje.