account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Gmail™

    Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

    Jos sinulla on Google™-tili, voit lukea ja kirjoittaa sähköpostiviestejä Gmail™-sovelluksella.

    Scr sony gmail inbox overview
    1 Näytä kaikkien Gmail-tilien ja viimeisimpien kansioiden luettelo
    2 Kirjoita uusi sähköpostiviesti
    3 Etsi sähköpostiviestejä
    4 Käyttöoikeusasetukset ja valinnat
    5 Luettelo sähköpostiviesteistä

    Lisätietoja Gmail™-sähköpostista

    • Kun Gmail-sovellus on avattu, vedä näytön vasen reuna oikealle, etsi Ohje ja napauta sitä.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!