Äänen tehostaminen

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Äänen laadun parantaminen taajuuskorjaimella

1. Kun Walkman®-sovellus on auki, napauta Icn sony key menu.
    2. Napauta Asetukset > Ääniparannukset.
    3. Jos haluat säätää ääntä manuaalisesti, vedä taajuusaluepainikkeita ylös tai alas. Jos mieluummin säädät ääntä automaattisesti, napauta Icn sony music equalizer select ja valitse tyyli.

Surround-äänen käyttöönotto

1. Kun Walkman®-sovellus on auki, napauta Icn sony key menu.
    2. Napauta Asetukset > Ääniparannukset > Asetukset > Surround-ääni.
    3. Valitse asetus ja vahvista napauttamalla OK.