Hätäpuhelut

Laite tukee kansainvälisiä hätänumeroita, kuten 112 ja 911. Näitä numeroita käyttämällä voidaan yleensä soittaa hätäpuhelu missä tahansa maassa puhelinverkon kuuluvuusalueella, vaikka puhelimessa ei olisi SIM-korttia.

Hätäpuhelun soittaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Puhelin.
    3. Anna hätänumero ja napauta Icn sony call slider answer. Voit poistaa numeron napauttamalla Icn sony input delete.

Tip

Voit soittaa hätäpuheluita silloinkin, kun puhelimessa ei ole SIM-korttia tai kun lähtevät puhelut estetään.

Hätäpuhelun soittaminen SIM-kortin ollessa lukittuna

1. Napauta lukitusnäytössä Hätäpuhelu.
    2. Anna hätänumero ja napauta Icn sony call slider answer.