Videoiden muokkaaminen Movie Creator -sovelluksella

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Voit muokata kamerallasi otettuja videoita. Voit esimerkiksi trimmata videon haluamaasi pituuteen tai säätää videon nopeutta. Kun olet tallentanut muokatun videon, sen alkuperäinen, muokkaamaton versio jää laitteeseen.

Videon trimmaaminen

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi ja napauta Icn sony movie edit > Trimmaa.
    2. Jos haluat siirtää trimmauskehyksen toiselle alueelle aikajanassa, kosketa trimmauskehyksen reunaa, pidä sitä alhaalla ja vedä se sitten haluamaasi paikkaan. Napauta lopuksi Käytä.
    3. Voit tallentaa trimmatun videon kopion napauttamalla Tallenna.

Videon toistonopeuden säätäminen

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi ja napauta Icn sony movie edit > Nopeus.
    2. Valitse vaihtoehto ja kosketa aikajanan reunaa ja pidä sitä alhaalla. Vedä se sitten haluaamaasi kohtaan ja napauta Käytä
    3. Tallenna muokatun videon kopio napauttamalla Tallenna.