Valokuvien muokkaaminen valokuvanmuokkaussovelluksella

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Voit muokata alkuperäisiä, kamerallasi otettuja valokuvia sekä lisätä niihin tehosteita. Voit esimerkiksi muuttaa valotehosteita. Kun olet tallentanut muokatun valokuvan, sen alkuperäinen, muokkaamaton versio jää laitteeseen.

Valokuvan muokkaaminen

• Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony album edit.

Valokuvan rajaaminen

1. Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony album edit.
    2. Jos näyttöön tulee kehote, valitse Valokuva-editori > Vain kerran.
    3. Napauta Icn sony album crop > Rajaa.
    4. Valitse vaihtoehto.
    5. Voit säätää rajauskehystä koskettamalla sen reunaa ja pitämällä sitä alhaalla. Kun reunojen neliöt katoavat, voit muuttaa kehyksen kokoa vetämällä sisään- tai ulospäin.
    6. Voit muuttaa rajauskehyksen kaikkien sivujen kokoa samanaikaisesti koskettamalla jotakin neljästä kulmasta jonkin aikaa, kunnes reunoilla olevat neliöt katoavat, ja vetämällä sitten kulmaa.
    7. Jos haluat siirtää rajauskehyksen toiselle alueelle kuvassa, kosketa kehyksen sisäosaa, pidä sitä alhaalla ja vedä kehys sitten haluamaasi paikkaan.
    8. Napauta Käytä.
    9. Voit tallentaa rajatun valokuvan kopion napauttamalla Tallenna.

Tehosteiden lisääminen valokuvaan

1. Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony album edit.
    2. Jos näyttöön tulee kehote, valitse Valokuva-editori > Vain kerran.
    3. Napauta Icn sony album edit filter ja valitse valinta.
    4. Muokkaa valokuvaa haluamallasi tavalla ja napauta Tallenna.