Sovellusten lataaminen muista lähteistä

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Kun laite on määritetty sallimaan lataaminen muistakin lähteistä kuin Google Play™ -palvelusta, voit ladata sovelluksia suoraan muista sivustoista noudattamalla asiaankuuluvia latausohjeita.

Note

Sovellusten asentaminen tuntemattomasta tai epäluotettavasta lähteestä voi vioittaa laitetta. Lataa sovelluksia vain luotettavista lähteistä. Ota yhteys sovelluksen toimittajaan, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.

Sovellusten lataamisen salliminen muista lähteistä

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Suojaus ja napauta sitä.
    3. Valitse valintaruutu Tuntemattomat tahot.
    4. Napauta OK.

Note

Joidenkin sovellusten täytyy ehkä käyttää laitteen tietoja, asetuksia ja eri toimintoja, jotta ne voivat toimia oikein. Asenna vain sellaiset sovellukset ja myönnä oikeuksia vain sellaisille sovelluksille, joihin luotat.

Tip

Voit tarkastella ladatuille sovelluksille myönnettyjä oikeuksia napauttamalla sovellusta kohdassa Asetukset > Sovellukset.