Daydream

Daydream on interaktiivinen näytönsäästäjä, joka näyttää värejä, valokuvia tai diaesityksen automaattisesti, kun laite on telakoituna tai kun sitä ladataan, ja kun näyttö on käyttämättä.

Daydream-näytönsäästäjän aktivointi

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi Asetukset > Näyttö > Unelmat ja napauta sitä.
    3. Vedä kohdan Unelmat liukusäädintä oikealle.

Daydream-näytönsäästäjän sisällön valitseminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi Asetukset > Näyttö > Unelmat ja napauta sitä.
    3. Vedä kohdan Unelmat vieressä olevaa liukusäädintä oikealle.
    4. Valitse, mitä sisältöä näytetään, kun näytönsäästäjä on aktiivinen.

Daydream-näytönsäästäjän käynnistymisen määrittäminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi Asetukset > Näyttö > Unelmat ja napauta sitä.
    3. Vedä kohdan Unelmat liukusäädintä oikealle.
    4. Jos haluat aktivoida Daydream-näytönsäästäjän heti, napauta Aloita nyt.
    5. Voit määrittää automaattisen aktivoinnin asetukset napauttamalla Milloin unelmoidaan ja valitsemalla sitten vaihtoehdon.