Tiedonkäytön hallinta

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Voit seurata laitteeseen ja laitteesta matkapuhelinverkon tai Wi-Fi®-yhteyden kautta lähetetyn tiedon määrää tietyn ajanjakson sisällä. Voit esimerkiksi näyttää yksittäisten sovellusten käyttämän tiedon määrän. Voit myös säätää käyttövaroituksia ja rajoituksia mobiilidatayhteyden kautta lähetetylle datalle välttyäksesi lisäkuluilta.

Note

Tiedonkäyttöasetusten säätäminen voi auttaa hallitsemaan tiedonkäyttöä paremmin, mutta se ei takaa, että lisämaksuja ei synny.

Tiedonsiirron kytkeminen päälle ja pois

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    3. Vedä kohdan Mobiilitietoliikenne liukusäädintä kytkeäksesi tiedonsiirron päälle tai pois.

Tip

Kun tiedonsiirto on kytketty pois päältä, laite voi silti muodostaa ‎Wi-Fi®‎- tai Bluetooth®-yhteyden.

Tiedonkäyttövaroituksen määrittäminen

1. Varmista, että mobiilitiedonsiirto on käytössä.
    2. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    4. Voit asettaa varoitustason vetämällä varoitusviivat haluamiesi arvojen kohdalle. Saat varoitusilmoituksen, kun tiedonsiirron määrä lähestyy asetettua tasoa.

Mobiilitiedonkäyttörajan määrittäminen

1. Varmista, että mobiilitiedonsiirto on käytössä.
    2. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    4. Merkitse valintaruutu Rajoita mobiilidatan käyttöä, jos sitä ei ole vielä merkitty, ja napauta kohtaa OK.
    5. Voit asettaa mobiilitiedonkäyttörajan vetämällä vastaavat viivat haluamiesi arvojen kohdalle.

Note

Kun mobiilitiedonkäyttö saavuttaa asetetun rajan, laitteen mobiilitiedonsiirto kytketään automaattisesti pois päältä.

Yksittäisten sovellusten matkapuhelindatakäytön hallinta

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    3. Etsi ja napauta haluamaasi sovellusta.
    4. Valitse valintaruutu Taustatiedonsiirron rajoitus.
    5. Voit käyttää täsmällisempiä sovelluksen asetuksia (jos käytettävissä) napsauttamalla Näytä sovellusasetukset ja tekemällä haluamasi muutokset.

Tip

Yksittäisen sovelluksen tiedonkäyttöasetusten muuttaminen voi vaikuttaa sen toimintaan.

Wi-Fi®-yhteyden kautta siirretyn tiedon näyttäminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    3. Napauta Icn sony key menu ja valitse valintaruutu Näytä Wi-Fin käyttö, jos sitä ei vielä ole valittu.
    4. Napauta Wi-Fi-välilehteä.