Tietokonetyökalut

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Voit käyttää laitteen ja tietokoneen välisen liitännän apuna monenlaisia työkaluja, joilla voi myös hallita sisältöä, kuten yhteystietoja, elokuvia, musiikkia ja valokuvia.

Xperia™ Companion

Xperia™ Companion on tietokoneohjelmisto, joka sisältää erilaisia työkaluja ja sovelluksia, joita voit käyttää kytkiessäsi laitteesi tietokoneeseen. Xperia™ Companion -ohjelmalla voit

• päivittää tai korjata laitteen ohjelmiston
    • siirtää sisältöä laitteelta Xperia™ Transferilla
    • varmuuskopioida ja palauttaa sisältöä tietokoneella
    • synkronoida multimediasisältöä – kameran sisältöä, musiikkia ja soittolistoja – laitteesi ja tietokoneen välillä
    • selata laitteesi tiedostoja

Xperia™ Companion -ohjelmiston käyttäminen edellyttää, että Internet-yhteyden muodostaneessa tietokoneessa on jokin seuraavista käyttöjärjestelmistä:

• Microsoft® Windows® 7 tai uudempi
    • Mac OS® X 10.8 tai uudempi

Lisätietoja ja Xperia Companion lataaminen.

Microsoft® Windows® -järjestelmän Media Go™ -sovellus

Windows®-tietokoneiden Media Go™ -sovellus auttaa siirtämään valokuvia, videoita ja musiikkia laitteesi ja tietokoneen välillä. Lisätietoja ja Media Go™ -sovelluksen lataaminen.

Media Go™ -sovelluksen käyttäminen edellyttää jotakin seuraavista käyttöjärjestelmistä:

• Microsoft® Windows® 10
    • Microsoft® Windows® 8 / 8.1
    • Microsoft® Windows® 7
    • Microsoft® Windows Vista®