account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Soittaminen viestistä

    Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

    Viestin lähettäjälle soittaminen

    1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Icn sony app messaging.
    2. Napauta keskustelua.
    3. Napauta Icn sony btn detail call.
    4. Napauta Icn sony btn detail call.

    Lähettäjän numeron tallentaminen yhteystiedoksi

    1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony add contact from message > Tallenna.
    3. Valitse aiemmin luotu yhteystieto tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    4. Muokkaa yhteystiedon tietoja ja napauta Valmis.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!